Despre Noi

Mapexpert Group:

Grupul MapExpert este specializată pentru redactarea, editarea şi publicarea ediţiilor tematice cu hărți, folosind aceste, ca un suport de promovare pentru anumite servicii sau produse. Având o experienţă de peste 14 ani în domeniile respective, ne străduim să realizăm publicaţii de calitate, care furnizează informaţii utile şi nu doar suporturi de publicitate, oferite pe termen lung, indiferent că sunteţi printre clienţii ediţiei sau alţi utilizatori cu pretenţii. Ultimele apariţii semnificative au fost realizate pentru instituții, firme și edituri de renume.

Grupul:

Omega Kart SRL – cu capital integral romanesc, are ca obiect de activitate marketingul turismului. Desfasuram insa o activitate intensa in domeniul vanzarii si marketing-ului produselor cartografice și ediții turistice, fiind membru fondatoar al grupului MapExpert.

Digital Art SRL / ARTMAP – Dezvoltare proiecte publicitare, dezvoltare de produse  – Gestionarea proiecte de marketing, machetare, broșuri, pliante, mape, cataloage, consultanță de imagine, servicii DTP și WEB, Publicații de sinteză profesională pentru proiectele Dvs.
Brand Managemant – Servicii de branding – Dezvoltarea și implementarea strategiei și activităților de brand, creație publicitară (creație grafică, graphic design, concepte sigle, elemente vizuale).

Carpatmap SRL și Micromapper SRL – Cartografie digitală, realizare şi adaptate la ultimele tendințe tehnologice, la standarde înalte. Hărţi ale localităţilor şi judeţelor, ale regiunilor şi microregiunilor, hărţi tematice, pentru firme şi instituţii.

Servicii MapExpert Group:
Cartografie digitală, ediții tematice turistice și hărți.
Identitate corporativă/Identitate de produs.
Consultanță de imagine pentru manageri.
Prezentări de produse/servicii. Lansare produs/companie.
Consultanță PR
Design și grafică / Design pentru produse.
Personalizari și materiale promoționale tipărite și digitale.
Strategii comunicare interactive.
Dezvoltare conținut website.